Rockpanel Woods: Van nature uniek

Natuurlijk ontwerp met de kracht van steen

De natuur vormt een geweldige inspiratiebron in onze productontwikkeling. Het is een krachtig proces dat zich steeds ontwikkelt. Hierdoor biedt het eindeloze inspiratie aan ontwerpers en architecten. Rockpanel combineert de voordelen van een natuurlijk ontwerp met de kracht van steen.

Rockpanel Woods gevelpanelen zijn een natuurproduct: ze zijn gemaakt van samengeperste natuurlijke basalt: een duurzaam en onuitputtelijk vilkanische gesteente dat de voordelen van steen combineert met het uiterlijk, de warmte en der verwerkbaarheid van hout, zonder de natuurlijke houtbronnen uit te putten.

De mooiste projecten

Wilt u uw gebouw bekleden met Rockpanel Woods, het onderhoudsarme en brandwerende alternatief voor hout? Bekijk onze case studies en lees over projecten met Rockpanel Woods gevelbekleding van andere architecten en aannemers.

Laat u inspireren. Rockpanel Woods Case Studies

Laat je inspirerendoor onze Rockpanel Woods projectverhalen. BaseCamp: gevel met houtlook past perfect in de natuur . Een schilderachtige omgeving en het studentenleven gaan hand in hand in Lyngby (Denemarken), waar de eerste bewoners net zijn verhuisd naar BaseCamp.

www.rockpanel.nl

Vraag uw gratis monsters aan.

Bent u geinteresseerd in het gebruik van Rockpanel Woods in uw project? Neem contact met ons op om uw gratis Rockpanel Woods doos the ontvangen, inclusief een brochure en monsters van onze Black Oak en Caramel Oak designs.

Bestel uw monsters hier:

Rockpanel Woods - Gevelbekleding met hout uitstralin

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie