Combinatiemogelijkheden volop met aluminium privacyschermen

De kwaliteiten van aluminium worden pas zichtbaar als het in de praktijk wordt toegepast

De aluminium privacyschermen van Roval Aluminium worden steeds vaker toegepast in woningbouwprojecten. Da’s niet gek, want ze zijn niet alleen functioneel, maar ook nog eens duurzaam en mooi om te zien. Bovendien zijn ze uitstekend te combineren met alle andere aluminium detailleringen van Roval, zoals waterslagen, dakranden, muurafdekkappen.

Privacyschermen vormen een afscheiding tussen aangrenzende buitenruimtes. Door dat te doen met de privacyschermen van Roval wordt de privacy op esthetische, duurzame en kwalitatief hoogwaardige gewaarborgd. De schermen worden geplaatst op balkons, loggia’s of galerijen, maar ze worden ook toegepast als tuin- of erfafscheidingen op maaiveldniveau. Door hun stabiliteit zit je ook nog eens uit de wind. Mooi multifunctioneel.

 
Eindeloos combineren

Met de PS-serie aluminium privacyschermen is het eenvoudig combineren. Daarnaast zijn er legio maatwerkoplossingen. Daar is Roval sowieso sterk in. Het standaardassortiment privacyschermen van Roval bestaat uit verschillende types. Deze worden aangeduid met PS-1 tot en met PS-8. Ze verschillen vooral in vlakverdeling en vulling. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de vlakken uit te voeren met een kunststof/HPL panelen of met (mat) glas. Ook in afwerking is er veel mogelijk. De schermen kunnen afhankelijk van smaak met een rechte of afgeschuinde hoek worden geleverd. Tevens biedt Roval keuze uit twee soorten aluminium kaderprofielen. En al deze opties zijn te variëren, zodat de combinatiemogelijkheden zeer groot zijn. Hierdoor is het model privacyscherm altijd wel op het ontwerp aan te passen.  

 
Verschillende soorten bevestiging

Niet elke tuin, balkon, loggia of galerij is hetzelfde. Voor de wijze van bevestiging zijn er daarom verschillende opties. Deze worden vooral bepaald door de locatie waar de privacyschermen moeten komen. Afhankelijk daarvan zijn een vloerbevestiging, een muurbevestiging en bevestiging met een gootbeugel mogelijk. Roval Aluminium levert en monteert de privacyschermen, inclusief alle bevestigingsmiddelen. En in de Ral-kleur naar keuze en in geanodiseerde of gemoffelde uitvoering. Kijk voor meer inspiratie en de eindeloze mogelijkheden op onze website. Op zoek naar projectspecifieke oplossingen? Ook daarvoor kun je bij Roval terecht.  

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie