Compleet programma Storax voor woning­bouw­complexen

Uw betrouwbare partner voor product en project ontwerp

Opvallen in het straatbeeld.

Met de productkeuzes van Storax in het gevel­assortiment zijn er voldoende opties om dit te realiseren. Het is het mogelijk om een indrukwekkend ontwerp te maken met; Linarte Gevelbekleding, Zonwering, Glas­balustrades en Hekwerken. Evenals een doordachte productlijn bieden wij ook een hoogwaardige service. Dit doen we door mee te denken in ontwerpfase, project­begeleiding, engineering in DWG of BIM en een volledige montageservice.

Naast het maken van een prachtige gevel kan de gewenste uitstraling worden doorgetrokken in het interieur met de entree­matten en plinten van Storax.


Comfort en duurzaamheid

Akoestiek, ventilatie en zonwering

De regelgeving omtrent de normeringen voor akoestiek en duurzaamheid vraagt steeds meer van bouwadviseurs, gevelbouwers en aannemers. Door ontwikkelingen op het gebied van de wet geluidshinder dient er rekening te worden gehouden met de mogelijkheid om de woning te ventileren zonder de akoestische waarde te overschrijden. Met BENG en ToJuli is er een uitdaging om duurzaam en energieneutraal te bouwen. Aan de ene kant dient er dus energie en warmte te worden opgeslagen in de koudere maanden, maar in de zomer zal er op een passieve manier gekoeld moeten worden. Storax biedt oplossingen hiervoor door middel van zonwering, akoestische en nightcooling ventilatieroostsers.


Bekijk hier het complete assortiment voor woning­bouw­complexen

« Nieuws overzicht