Aluminium privacyschermen: functioneel, mooi en duurzaam

Duurzaamheid is een van de belangrijkste vertrekpunten in de woningbouw

Dat geldt zeker niet alleen meer voor nieuwbouw-, maar ook voor renovatieprojecten. De aluminium bouwproducten van Roval hebben allemaal duurzame kenmerken. Dat geldt voor de dakranden, waterslagen, muurafdekkappen, dagkanten, boeiboorden en nog veel meer. Ook voor de aluminium privacyschermen. What’s in a name: privacyschermen worden toegepast om aangrenzende buitenruimtes van elkaar te scheiden en daardoor de privacy te vergroten. Dat zijn balkons, loggia’s of galerijen, waaraan bijvoorbeeld verschillende appartementen grenzen. De privacyschermen van Roval worden ook toegepast als tuin- of erfafscheiding. Ze vormen een esthetisch, duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossing om de privacy te vergroten. Tevens kunnen de aluminium privacyschermen gebruikt worden als windscherm. Voor seriewoningen en individuele woningen. De privacyschermen zijn onderhoudsarm. Het aluminium kader is onderhoudsarm en gaat een aluminiumleven lang mee.

Vele mogelijkheden

Roval heeft een groot arsenaal aan mogelijkheden, verzameld in de serie PS-1 tot en met PS-8. De diverse types uit deze serie onderscheiden zich door hun vlakverdeling en vulling. Wat dat laatste betreft, is het mogelijk om de vlakken te vullen met een kunststof/HPL of (matte) glasvulling. Ook in afwerking zijn de mogelijkheden legio. Je kunt kiezen tussen een rechte of afgeschuinde hoek en verschillende kaderprofielen. En er zijn talloze combinaties mogelijk. Door de opties te combineren zijn er oneindig veel varianten mogelijk. Als totaalleverancier biedt Roval bovendien maatwerkoplossingen. Ook voor aluminium privacyschermen.

Afhankelijk van de locatie waar de privacyschermen dienen te komen, zijn er voor de wijze van bevestiging verschillende mogelijkheden: een vloerbevestiging, een muurbevestiging en een gootbeugel. Alle bevestigingsmiddelen worden uiteraard met de privacyschermen meegeleverd. De privacyschermen van Roval Aluminium zijn leverbaar in geanodiseerde of gemoffelde uitvoering in vrijwel alle Ral-kleuren. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie