Lucernario: de koekoek die ventileert, daglicht doorlaat én water afvoert

De Lucernario heeft het allemaal!

Het systeem brengt daglicht in uw kelder, ventileert en voert regenwater af via een geïntegreerd afvoersysteem. De roosters van het afvoersysteem laten wel lucht en water door, maar geen vuil of insecten. Dat maakt de Lucernario ijzersterk en onderhoudsarm. Zowel toepasbaar bij nieuwbouw als bij renovatie van uw terras, stoep of tuin!

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Bent u op zoek naar een bepaalde afmeting? De Lucernario is verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. Zo kunt u al een Lucernario laten plaatsen vanaf 450 x 600 millimeter. Daarbij kunt u de Lucernario helemaal naar uw wensen aanpassen. Bovendien leveren wij de systemen in acht verschillende RAL-kleuren. Zo is er altijd iets wat bij uw smaak en stijl past. 

Wordt uw souterrain verwarmd? Kies dan voor een beloopbaar platdakraam

Heeft u een verwarmde kelder en is er geen raam tussen uw kelder en de koekoek aanwezig? Kies dan voor een Lucernario met thermische onderbreking. Zo kunt u genieten van daglicht in uw kelder zonder warmteverlies. Dit beloopbare platdakraam kan zowel buiten als binnen tussen 2 verdiepingen toegepast worden.

Koekoek afwerking die te openen is

De Lucernario die van buitenaf geopend en gesloten kan worden is geschikt om in te zetten als toegang tot een ondergrondse berging, als douchevloer in de tuin, toegang tot ondergrondse installaties of als toegang tot de kelder of het souterrain. Daarnaast is er de Lucernario met de mogelijkheid om van binnenuit te openen en sluiten; deze is ook geschikt voor het afsluiten van nooduitgangen.

Muffe ruimte? Kies voor extra ventilatie!

Misschien is uw ondergrondse ruimte muf of slecht geventileerd. In dat geval kunt u extra ventilatie op het systeem laten installeren. Een afzuigventiltor zuigt de oude lucht uit uw kelder. Een IN-OUT ventilator brengt ook verse lucht naar binnen. Zo maakt u van uw kelder weer een aangename en comfortabele ruimte!

« Nieuws overzicht