Juiste afwatering voorkomt wateroverlast en schade aan gevels

Ook al is ervoor gezorgd dat tuindaken, terrassen en balkons absoluut waterdichtheid zijn uitgevoerd, kan er nog steeds schade ontstaan door opspattend en opstuwend water.

Hierbij kun je denken aan schade aan gevelbekleding, kozijnen, ramen, deuren of zelfs de isolatie. ACO Profiline gevelafwatering is de oplossing voor dit probleem. Het systeem zorgt voor een snelle waterafvoer van oppervlakken maar ook grote hoeveelheden hemelwater afkomstig van hoge gevels.

Zo worden waterplassen langs gevels vermeden en binnenruimten beschermt tegen inwateren. Ook spatwater bij slagregens wordt verminderd zodat de gevel minder snel vervuilt.

Het systeem is verkrijgbaar in een standaard goothoogte, maar ook in een in hoogte verstelbare uitvoering. De gesloten gootbodem waarborgt een grote mate van stabiliteit en gewichtsverdeling, zodat schade aan onderliggende lagen wordt voorkomen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie