Prefab automatisch isoleren

Prefab bouwen zit enorm in de lift

Niet zo gek want prefab biedt aannemers de mogelijkheid om sneller te bouwen en met meer garantie op kwaliteit. Knauf Insulation biedt met Supafil MAX Frame een flexibel isolatiesysteem voor prefab bouwers. Met het Supafil MAX Frame systeem kun je stap voor stap isolatiewerkzaamheden automatiseren.

Duurzaam en licht

Supafil MAX Frame is een licht gewicht inblaaswol met de hoogste thermische prestatie (ʎ0,034 wordt 0,033) bij lage densiteit (35 kg/m3) De isolatie zakt niet in tijdens transport van de elementen of tijdens de levensduur van het gebouw (S1 < 1%). Omdat je een prefab deel volledig vult heb je minder last van lege holtes. De isolatie wordt gemaakt uit gerecycled glas (80%) en is volledig recyclebaar. De isolatie heeft als enige inblaaswol in Europa het Declare Red List Free label. Dit staat voor 100% transparantie dat de isolatie 0% schadelijke stoffen bevat. 

Brandveilig en flexibel

De inblaaswol heeft een Euro brandklasse A1. Er zijn geen chemische toevoegingen nodig voor brandvertraging. Voor prefab bouwers die met dezelfde mensen meer elementen willen maken, is het Supafil MAX Frame systeem een ideale oplossing. Je kunt sneller isoleren met hoge kwaliteit. Ook bij complexe vormen. Het MAX Frame systeem is stap voor stap in te voeren met een steeds hogere automatiseringsgraad. Knauf Insulation werkt hierin samen met verschillende machinefabrikanten. 

Minder voorraad, minder afval

Bij toepassing van Supafil MAX Frame heb je geen isolatie in verschillende maatvoeringen meer nodig. De isolatie is toe te passen op nagenoeg alle prefab elementen. Omdat je ook geen snijafval meer hebt, bespaar je als prefab bouwer enorm op voorraad. Prefab bouwen is de toekomst en Knauf Insulation denkt daar graag in mee. Neem voor meer informatie contact met ons op.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie