Vrolijk breidt uit om nog slimmer te kunnen bouwen

Naast het ontwikkelen en realiseren van projecten gaat Vrolijk nu ook eigen staalconcepten produceren

Sneller en slimmer bouwen 

Bij Vrolijk gebeurt de creatie én de realisatie van een pand al onder één dak. Met een eigen ontwikkeld, standaard staalconcept kan dat nog slimmer en efficiënter. Het bouwproces wordt versneld omdat al tijdens de eerste fases, zoals tijdens het aanvragen van vergunningen, inzicht, meer controle en flexibiliteit ontstaat. Vrolijk creëert een voorspelbaarder proces, waarin meerdere stappen tegelijk gezet kunnen worden. Ook betekent het gebruik van een nieuwe hoogwaardige standaard, waardoor de bouwmethode altijd gelijk is, dat na de realisatie de nazorg vermindert en makkelijker is. 

Kwalitatief en duurzaam bouwen 

“Een goede standaard leidt tot een hogere kwaliteit. Het geeft zoveel meer grip op het gehele bouwproces, vanaf de ontwikkeling, tot inkoop, werkvoorbereiding én de realisatie zelf. Ook klanten weten vooraf wat ze krijgen en kunnen daardoor nog meer kwaliteit verwachten, met minder nazorg of klachten”, aldus Karel Vrolijk, eigenaar van Vrolijk en initiatiefnemer van Vrolijk Staalconcepten. Vrolijk plant om per 1 september productiefaciliteiten in Heijningen te verwerven. De eerste periode gaat vooral benut worden om te onderzoeken hoe deze faciliteiten en productielijnen zo duurzaam en toekomstgericht mogelijk ingericht kunnen worden. Een aantal kennisexperts zijn daar intern al mee gestart. Vrolijk hoopt in het 4e kwartaal 2022 de eerste pilots van de eigen Vrolijk Staalconcepten productie te kunnen gaan draaien.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie