Walraven exclusief vertegenwoordiger van McAlpine in de Benelux

McAlpine: Het meest complete sanitairassortiment

Het assortiment McAlpine bevat een uitgebreide collectie sifons met ieder zijn kwaliteiten en toepassingsmogelijkheden. De McAlpine producten kunnen gebruikt worden voor verschillende toepassingen, uiteenlopend van de wasbak, (vaat)wasmachine, bidets, douche of bad. Bij al deze producten staan hoge kwaliteit en installatiegemak voorop. De producten worden dan ook veelal voorgemonteerd geleverd.

McAlpine Universeelsifon

Ben je op zoek naar een sifon voor diverse situaties? De McAlpine Universeelsifon, verkrijgbaar met Beluchter en WMA, is een veelzijdige sifon het biedt oplossingen voor de afvoer van wasmachine én de vaatwasser. Daarnaast is deze sifon zeer geschikt voor installatie onder een gootsteen of wastafel waar deze zowel op een horizontale, als verticale afvoerleiding te gebruiken is. De inlaattule van deze sifons is ook in hoogte verstelbaar. 

Ideale combinatie

Voor krappe situaties is de McAlpine Miniflex erg geschikt. Deze kleine, flexibele afvoerbuis is uiterst geschikt voor lastige installaties waarin een hoge mate van flexibiliteit vereist is. Dit maakt de McAlpine Miniflex een ideale combinatie met de McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon! 

Uitgebreid assortiment

Naast de verschillende uitvoeringen van de Universeelsifon, bevat het McAlpine assortiment vele andere handige oplossingen. Zo is de McAlpine Buissifon Model P geschikt voor montage bij de wastafel- of gootsteenafvoer. De inlaattule is bij deze sifon tevens in hoogte verstelbaar.

 De McAlpine Wasmachine-afvoerset is ook zo’n handig product. Ook deze set wordt compleet met buis- en bevestigingsmateriaal geleverd. De set wordt tevens geleverd met 2 klemverbindingen, waardoor de buis extra stevig bevestigd wordt. 

Meer informatie?

Klik hier voor meer informatie over bovenstaande producten en het volledige McAlpine assortiment...  

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie