Groen bezig, ook in silo

Weber Beamix Beton 75 eco in silo

Sterk

Weber Beamix introduceerde in 2021 Beton 75 eco in verpakkingen van 25 kg. Een beton die door zijn bijzondere samenstelling een CO2 reductie van 50% realiseert, terwijl de sterke eigenschappen intact blijven. Beton 75 eco voldoet aan de norm EN 206, heeft de sterkteklasse C20/25 en is KOMO en BSB gecertifieerd.  Zoals je ziet, ook Weber Beamix Beton 75 eco voldoet aan de hoge kwaliteitseisen.

Verkrijgbaar in silo

Voor werken vanaf 7,5 m3 ( 15 ton) is het nu ook mogelijk om Beton 75 eco in een silo te bestellen. Alle gemakken die een silo met zich meebrengt, zijn nu ook van toepassing op deze mortel. De hoeveelheid mortel die je op dat moment nodig hebt, wordt aangemaakt. Geen wachttijden en geen toeslagen voor kleine leveringen. Met een uitlevering van ca. 12 liter per minuut is een kruiwagen binnen 5 minuten gevuld. De silo met menger zorgt voor een goede voortgang van het werk. En wanneer het storten klaar is, laat de speciale rubberen mengbuis zich eenvoudig schoonmaken.  

Betonakkoord

In 2018 is door de industrie het betonakkoord getekend. Eén van de onderwerpen is het behalen van een verder dalende CO2-uitstoot met als ondergrens 30% CO2-reductie in 2030 ten opzichte van 1990, en een intentie tot 49% reductie in de keten. Dit uiteraard met de kwaliteit en duurzaamheid van het hedendaagse beton. Weber Beamix is dan ook trots dat dit doel al in 2021 is bereikt.

Meer informatie en de specificaties van Beton 75 eco kun je vinden op www.weberbeamix.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie