Sunshield en aannemer voorzien 21 nieuwbouwwoningen van lamellensystemen

De aannemer vertaalt de wensen van de opdrachtgever naar praktisch uitvoerbare stappen. Dit vereist overleg met toeleveranciers en partners. Zo ook met Sunshield. De posities van de kozijnen en bijbehorende maten zijn voor Sunshield het fundament voor calculatie en zelfs de installatie.

Een praktijkvoorbeeld

Een mooi voorbeeld van goede samenwerking zijn de 21 woningen in de Blaricummermeent.  Hier heeft bouwbedrijf Lichtenberg, in vier fasen, 29 woningen gerealiseerd. Vrijstaande en geschakelde woningen wisselen elkaar af. Allen in een herkenbare stijl en toch is elk huis uniek.

In opdracht van Lichtenberg heeft Sunshield 21 woningen voorzien van houten lamellen. Het merendeel heeft de vorm van een staande rechthoek en een driehoekige punt.

Voor dit project is de keus gevallen op het lameltype 68-W van Western Red Cedar. Op speciaal verzoek is de afstand tussen de lamellen vergroot van 7 cm tot 14 cm. Geen enkel probleem.

De louvers zijn behandeld met Drywood Woodstain Black, wat een prachtige zwarte kleur oplevert. De aluminium componenten zijn gecoat in RAL 7021 (zwartgrijs).

Grote glaspartijen

Bij nieuwbouw en verbouw worden vaak grote glaspartijen toegepast. Zowel in gevels als op daken. De mens woont en werkt nu eenmaal graag met daglicht. De systemen van Sunshield zijn bij uitstek geschikt voor duurzaam beheer van daglicht en tegen opwarming door de zon.

Zodra een lamellensysteem gereed is voor installatie maken de afdeling Service van Sunshield en de aannemer hierover afspraken. Wanneer wordt geïnstalleerd? Staat er nog een steiger? Of brengt Sunshield er een mee? Is er speciaal materieel nodig? Een spinrups hoogwerker bijvoorbeeld?

Ongeacht de vorm

De oplossingen van Sunshield zijn altijd maatwerk en leverbaar in uiteenlopende vormen en nog meer kleuren. De unieke louvers van Sunshield volgen harmonieus de lijnen van het pand. Volop flexibiliteit en mogelijkheden dus.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met een adviseur. Bel +31 162 - 571 493 of stuur een e-mail naar info@sunshield.nl. U kunt zich ook nog inschrijven voor de speciale nieuwsbrief voor aannemers. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie