Bewezen trackrecord

Verduurzaming woningen

Of het nu gaat om dakisolatie of spouwmuurisolatie, de opbouw van voorzetwanden of isolatie via de buitengevel. Knauf en Knauf Insulation bieden gecombineerde systemen om de thermische isolatie en geluidsisolatie van een woning te verbeteren. Advies over de toepassing van de juiste folie of opbouw nodig? Vraag advies aan onze technisch productspecialisten. Zij  helpen u graag. 

Oplossing woningtekort

Renovatie en transformatie van bestaande bedrijfspanden vormen daarnaast een deel van de oplossing om het nijpende woningtekort in Nederland op te lossen. We hebben mooie voorbeeldprojecten waarin een kantoorpand of kerk werd omgetoverd tot een comfortabel appartementencomplex. 

Renovatie en transformatie 

Zo werd de thermische schil bij De Nieuwe Admiraliteit in Rotterdam en de Rijkswaterstaat Toren in Arnhem verbeterd met prefab gevelelementen. In andere gevallen kan de buitenschil met een voorzetwand verbeterd worden. De Knauf en Knauf Insulation producten zijn als systemen getest op de gecombineerde prestaties. 

De zekerheid van KnaufZeker
Via het KnaufZeker programma bieden we gedetailleerd advies, tekeningen en projectbegeleiding. Daarnaast krijg je binnen het KnaufZeker programma 10 jaar garantie op de systeemprestaties. Denk aan de geluidsisolatie in dB, de luchtzuivering of de brandweerstand, maar ook kogel- of stralingswering zitten in het programma. Naar verwachting gaat de Wet Kwaliteitsborging in op 1 januari. Met KnaufZeker ben je hier alvast klaar voor.  

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie