De meerwaarde van maatwerk aluminium dagkanten

Toegevoegde waarde

Het is niet voor niets dat juist Roval Aluminium wordt benaderd voor deze dagkantoplossingen. Door de uitgebreide maatwerkmogelijkheden geven de aluminium dagkanten elk gebouw toegevoegde waarde. In kleur, in vorm en in uitstraling. Doordat de aluminium dagkanten in vrijwel alle Ral-kleuren zijn uit te voeren, zijn ze in belangrijke mate bepalend voor het gevelbeeld. Ze dragen bij aan de totale uitstraling van het gebouw. Integraal Kindcentrum De Samenstroom in het Brabantse Gemert is daar een treffend voorbeeld van. Door verschillende kleuren toe te passen wordt de belevingswereld van het kind geprikkeld.

Mogelijkheden

Bij dit project voert de kleur de boventoon. Anders is dat bijvoorbeeld bij woonlocatie De Vlinder in Barneveld. De witte dagkanten contrasteren met de gevel doordat ze uit de gevel steken. Dit geeft een robuustere uitstraling. Zo zijn er allerlei mogelijkheden om aluminium dagkanten toe te passen.

Combineren van aluminium bouwproducten

Alle aluminium bouwproducten van Roval zijn uitstekend met elkaar te combineren. Dat geldt zeker ook voor aluminium dagkantoplossingen en aluminium waterslagen. Hierdoor ontstaat er rust en synergie in het gevelbeeld. Zeker als ook de kleuren van de waterslagen en de dagkanten volledig op elkaar zijn afgestemd.

Inspiratie

De meest functionele en esthetische maatwerkoplossingen ontstaan in het voortraject. In de praktijk blijkt dat goede advisering van de architect hierbij leidt tot het beste eindresultaat. Op de website van Roval Aluminium zijn tal van inspirerende voorbeelden te vinden van aluminium maatwerkoplossingen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie