Help mee de energiekosten te verlagen met zolderisolatie

De energiekosten vliegen de pan uit. Opdrachtgevers zijn daarom driftig op zoek naar oplossingen om de energierekening te verlagen. De beste manier om dit te doen is door te isoleren. Met name het isoleren van daken is zeer lucratief. De snelste en voordeligste manier is het isoleren van de zolderruimte aan de binnenzijde. Voor een snelle realisatie van deze klus levert IsoBouw SlimFix Deco.

Luchtdicht isoleren 

Het SlimFix Deco systeem bestaat uit milieuvriendelijke isolatieplaten die zijn voorzien van een stootvaste, decoratieve, witte beplating. Voor de bevestiging wordt een gepatenteerd kunststof profielsysteem toegepast. Naast een decoratieve functie zorgen de profielen ervoor dat de constructie lucht­dicht wordt afgesloten. Dit laatste is be­langrijk omdat luchtkieren tot warmtever­lies kunnen leiden. Het realiseren van een luchtdichte aansluiting is normaliter een zeer lastige opgave. SlimFix Deco in com­binatie met het Deco-profielsysteem lost dit probleem moeiteloos en zonder extra han­delingen op. IsoBouw heeft de luchtdichtheid door TNO laten controleren.

Gedeeltelijk biobased 

De isolatiekern bestaat gedeeltelijk uit het biologische isolatiemateriaal BioFoam.
BioFoam  is een biobased en C-2-C gecertificeerde isolatie die wordt gemaakt van
plantaardige grondstoffen. SlimFix Deco is dus niet alleen kwalitatief beter. Het is ook duurzamer. Aspecten die opdrachtgevers zeker zullen waarderen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie