Eén van onze opdrachtgevers benaderde ons met de vraag of wij mogelijkheden zagen om een gedemonteerde loods te hergebruiken voor de bouw van zijn nieuwe loods.

Denken in mogelijkheden:

T.C. v.d. Dool B.V. denkt altijd in mogelijkheden. Zo hebben we met onze opdrachtgever een plan gemaakt om van de gedemonteerde loods in korte tijd een nieuwe loods te bouwen, die geheel aan de huidige eisen voldoet.

 

Door het hergebruiken van de aanwezige staalconstructie en het toepassen van sandwichpanelen aan de buitenkant van de loods en diverse andere aanpassingen heeft de loods in korte tijd een hele nieuwe uitstraling gekregen.

 

Renoveren en verhogen onze specialiteit

Zonder enige twijfel is T.C. v.d. Dool B.V. de specialist als het gaat om het renoveren, hergebruik of verhogen van bedrijfsruimten.

 

Gerealiseerde projecten:

De projecten die wij compleet renoveren kunnen zowel klein als groot zijn.

 

Belangstelling in onze werkwijze?

Bekijk dan onze video van het project.

Door het dak van deze bedrijfsruimte te verhogen kan ook Klasmann Deilmann weer optimaal gebruik maken van de bedrijfsruimte.

 

Interesse in renovatie?

Voor innovatieve oplossingen voor de renovatie van uw bedrijfspand bent u bij  T.C. v.d. Dool B.V. aan het juiste adres. Bekijk onze website www.tcvddool.nl voor meer informatie.

 

Heeft u ook een bestaande loods, groot of klein, die verhoogd of gerenoveerd moet worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

 

 

T.C. v.d. Dool B.V. / Dool International B.V.
Aartsdijkweg 55
2676 LE Maasdijk
Netherlands
T: +31 (0)174 513094
E: R.vandenBos@tcvddool.nl
W: www.tcvddool.nl
Youtube: Bekijk wat we kunnen - See what we can do