Dakelementen op maat met max. ontwerpvrijheid

De oplossing

Onder de naam SlimFix Flex biedt IsoBouw diverse aanvullende maatwerkoplossingen bij standaard dakelementen. Deze snel leverbare geprefabriceerde maatwerkoplossingen versnellen en vereenvoudigen het bouwproces met behoud van een maximale ontwerpvrijheid en een maximale flexibiliteit op de bouwplaats.  Door voor één of meerdere oplossingen te kiezen kunt u het gemak en de snelheid van verwerken zelf beïnvloeden.

Uitgebreide opties

Er zijn diverse Flex-opties: van kleine aangebrachte voorzieningen, zoals een nok- en/of gootafschuining, tot compleet projectspecifieke elementen op maat. Dit laatste betekent dat zonder zaagwerk de losse elementen als een eenvoudige puzzel op het dak kunnen worden gemonteerd, inclusief bijvoorbeeld de afschuiningen voor hoek- en kilkepers. 

Binnen deze range zijn diverse tussenstappen mogelijk, zoals bijvoorbeeld een goot- of  boeiverjonging, een dakvenster- of kopgeveloverstek-voorziening en zelfs nestkasten voor de opvang van vogels. Alle Flex-opties worden al in de fabriek toegevoegd aan de dakelementen. Dit betekent dat de montage op de bouwplaats snel gaat.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie