Energietransitie stelt aanvullende eisen aan ventilatieoplossingen in dichtbebouwde omgevingen

Samengevat leidt dit tot aanvullende eisen in gevraagde ventilatieoplossingen. Die moeten ook compact, geluiddempend, veiliger en onderhoudsvrij zijn. Beschikbare ventilatieroosters zijn (mits goed ontworpen) in staat om bovenstaande tegengestelde eisen in te vullen in een kwalitatief hoogwaardige ventilatieoplossing.

De oplossing: premium Merford geluiddempende ventilatieroosters

Zoekt u een hoogwaardige ventilatieoplossing op een plaats waar ventilatie, hoge geluidsdemping, lage luchtweerstand of geringe inbouwdiepte vereist zijn? De AKR en AKH roosters van Merford zijn breed toepasbaar en geschikt voor bijvoorbeeld appartementencomplexen, loggia’s, woningen en parkeergarages. Laat het rooster eventueel nog voorzien van een regenkering, flexibele afsluiting of een vogelwerend raster voor maximaal comfort. 

Onze roosters kennen hoge geluidsisolatiewaarden en worden in Nederland gefabriceerd op basis van hoogwaardige componenten en materialen. De vulling van de lamellen bestaat uit eersteklas, niet-brandbare, geluidsabsorberende minerale wol. Diverse diktevarianten zijn leverbaar met isolatiewaarden variërend van 11 tot 21 dB. Indien nodig ontwikkelen we samen een ventilatie oplossing op maat. Lees hier meer over het geluiddempende ventilatierooster van Merford. Of bekijk het productblad.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie