Verschillende aluminium dakranden elk met unieke eigenschappen

Roval-Classic PLUS ®

De plus-versie van de Classic wordt geleverd met gelaste hoeken met benen van 500 x 500 mm. Hierdoor is de dakrand eenvoudiger nauwkeurig uit te lijnen. Van de 60x60 mm-uitvoering van de Roval-Classic PLUS ® zijn diverse Ral-kleuren direct uit voorraad leverbaar. Het gaat hierbij om de Ral-kleuren 7017 en 9005 én om de blank geanodiseerde variant. En dat ook nog eens inclusief binnen- en buitenhoeken (90o).

Roval-Premium®

En dan hebben we ook nog de Roval-Premium®. Het topsegment in aluminium dakranden. De Roval-Premium® ontleent extra stevigheid door zijn (minimale) dikte van 1,3 mm. Een ander voordeel is dat de dakrand voorzien is van een zogenaamde dubbele aanslag. Hierdoor is een strakkere positionering tegen de gevel mogelijk. De Roval-Premium® is leverbaar met verschillende aanzichthoogtes tot wel 250 mm. Hierdoor zijn een ranke profilering van 45 mm en robuuste profilering van 250 mm mogelijk. Hier tussenin zitten profileringen van 60, 80, 110, 150 en 200 mm.  

Architectonische dakranden

Alle aluminium dakranden van Roval Aluminium zijn leverbaar in brute, gemoffelde en geanodiseerde uitvoering én in vrijwel alle Ral-kleuren. Dat geldt overigens ook voor de serie architectonische dakranden van Roval, zoals de Roval-Kraal®, de Roval-Solokraal®, de Roval-Angle®, de Roval-Wave® en de Roval-Opaal®. Meest bekend onder de architectonische dakranden is wellicht de Roval-Kraal®, die doet denken aan de kraallijst die vaak werd toegepast in de jaren dertig van de vorige eeuw.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie