Smart Home e-Vloerverwarming

Hey Google, Dag Alexa: Senz wifi komt er aan!

nVent RAYCHEM SENZ WIFI-thermostaat: Vloerverwarming voor slimme huizen

De nieuwe functie combineert de energiezuinige, aanpasbare regeling van de SENZ WIFI-thermostaat met het geavanceerde gemak van toonaangevende digitale assistenten en smart luidsprekerapparaten, waaronder Amazon Alexa en Google Assistant, evenals de Amazon Echo en Google Home smart luidsprekerreeksen.

De stembediening kan zowel bij bestaande als bij nieuwe SENZ WIFI thermostaten geprogrammeerd worden zonder dat u wijzigingen hoeft aan te brengen in de thermostaatsoftware, of componenten hoeft toe te voegen. U hoeft alleen uw SENZ WIFI account te koppelen in uw Amazon Alexa of Google Home app om uw SENZ WIFI thermostaten te bedienen via hun smart speakers. Deze werken tevens op alle bestaande elektrische vloerverwarmingssystemen.

nVent is verheugd om smart-device integratie en spraakbesturing mogelijkheden te bieden via de nieuwste update van de SENZ WIFI thermostaat. Door deze verbeterde connectiviteit hopen we niet alleen de vele unieke voordelen van elektrische vloerverwarming te vergroten, maar ze ook handiger en gemakkelijker toegankelijk te maken dan ooit tevoren.

Bekijk de website voor meer informatie over deze nVent RAYCHEM SENZ WIFI-thermostaat. U kunt ook contact opnemen met Reinoud van Limbeek of een mail sturen naar onze afdeling sales

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie