Maatwerk! Dat scheelt tijd en kosten!

Glaslatten plaatsen hoeft niet langer een tijdrovende klus te zijn met op maat zagen, contramallen, inkepingen maken, voorboren, voorzien van beglazingsband en grondlakken. Dit kan Belned namelijk allemaal voor u doen, zodat u op locatie direct een compleet op maat gemaakte en afgewerkte glaslat kunt verwerken.

Het maatwerk van Belned is niet alleen een handige service, maar ook een strategische en prijsbewuste keuze voor elke glaszetter en schilder. Maatwerk scheelt namelijk tijd en mankracht op de projectlocatie en daarmee dus geld.

Met maatwerk bent u bovendien milieubewust en duurzaam bezig: u kunt er zeker van zijn dat al het hout optimaal wordt gebruikt en voorkomt verkeerd gezaagde latten. Het scheelt u ook nog eens zaagafval op de projectlocatie. De glaslatten worden bovendien zo gezaagd en behandeld dat de levensduur verlengd wordt.

Met de mogelijkheden van de eigen zagerij bij Belned in Raamsdonksveer heeft u een helpende hand die op alle vlakken voordeel biedt. Wilt u meer weten en ons assortiment glaslatten ontdekken? Neem contact op met Belned via (0162) 576 576 of kijk op www.belned.nl/maatwerk

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie