MAX LIGHT ultra slanke ramen

De nieuwste aluminium profielen met uitstekende isolatie

Zowel in nieuwbouw als renovatiewoningen zijn minimalistische aluminium ramen en deuren met slanke profielen een ware trend. Grote glaspartijen zorgen voor een natuurlijke lichtinval in je huis huis en wees nu eerlijk, daglicht heeft een stimulerend effect dat we nooit te veel hebben. Bovendien creëer je dankzij grote ramen een onbelemmerd zicht en krijg je het gevoel buiten te zijn. 

4 stijlen met een uitstekende isolatiewaarde

Onze Max Light slanke aluminium ramen

zijn er in alle formaten, maar ook in 4 verschillende stijlen: modern, design, steellook of verborgen vleugel. Zo passen ze perfect bij je woningstijl. 
Hoewel aluminium zeer licht is, is het tegelijkertijd erg sterk, kwalitatief en duurzaam. En die eigenschappen zijn absoluut van toepassing binnen de Max Light serie van de Belgische aluminium fabrikant Aliplast. Met een Uw-waarde van 0.97 W/m²K zijn ze uitermate isolerend en geschikt voor BENG-woningen.

Bovendien is de serie beschikbaar voor schuifpuien 

 (Ultraglide Max Light en VG500 Max Light) waarbij je als optie kan kiezen voor een open hoek van 90° of een verzonken dorpel.

Geniet van een unieke 25 jaar kleurgarantie

Aliplast biedt je een brede waaier van kleuren met een standaard lakgarantie van 15 jaar. Maar op een assortiment van 50 kleuren geeft Aliplast zelfs 25 jaar lakgarantie!

Alles onder één dak

Aliplast kiest er resoluut voor om de productie 100% in eigen makelij te houden. Zo kunnen ze niet alleen de impact op het klimaat verkleinen, maar ze hebben op deze manier ook de controle op het leveren van excellente producten binnen een snelle levertermijn.

Wens je meer informatie over de elegante en slanke aluminium ramen van Aliplast? Aarzel dan niet de website van Aliplast te bezoeken www.aliplast.com of contacteer onze sales manager marc.mulders@aliplast.com

« Nieuws overzicht