Waar ruimte schaars is, isoleer je met Bluedec

Bluedec is een brandwerend isolatiemateriaal op basis van aerogel, ’s werelds best isolerend materiaal. Bluedec bv is gespecialiseerd in dunne isolatieoplossingen, het product BlueVac heeft zelfs een lambda waarde (λ) van 0,006. De producten zijn uit voorraad leverbaar in verschillende vormen en cacheringen zoals Bluedec op gipsplaat, glasvliesweefsel of steenstrippen voor snelle en  eenvoudige montage.

Toepassingen

Van corporatiewoningen t/m monumenten, Bluedec wordt voornamelijk toegepast waar traditionele materialen te dik zijn maar een hoge R-waarde de wens is. Het basismateriaal laat zich gemakkelijk op maat en in vorm snijden met bijvoorbeeld stanleymes en is hierdoor ideaal voor de monumentale bouw met klassieke details. Van vloer tot dak, binnen & buiten.

Eigenschappen

De producten zijn waterafstotend maar dampdoorlatend, brandwerend, geluid- en schokdempend, drukvast, thermisch en UV stabiel en ongevoelig voor schimmels en bacteriën. Ze verouderen niet, zijn eindeloos herbruikbaar en recyclebaar. En veelal uit voorraad leverbaar.

Project specifiek

In de nabije toekomst start Bluedec bv een uniek concept waarbij woningen in één dag geïsoleerd worden. Zonder overlast, uithuisvergoeding, snijverliezen en onnodige loonkosten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van dit project, bedrijfsnieuws, toepassingen, nieuwe producten en meer. Inschrijven kan hier.

« Nieuws overzicht