Ultra minimalistisch schuifdeursysteem voor verlaagd plafond

Minimalisme ten top! KLEIN® Europe onderscheidt zich al met stijlvolle schuifdeursystemen, maar met het nieuwe Lite+T systeem heeft dit topmerk weer een nieuw paradepaardje aan haar assortiment toegevoegd. Dankzij dit nieuwe systeem zie je nauwelijks een onderbreking in het plafond.

Less is more

Met de Lite+T biedt BestFix Schuifdeursystemen het smalste inbouwsysteem op de markt aan. Verkrijgbaar in een versie voor houten schuifdeurpanelen of voor glaspanelen. Geen zichtbare stukken rail, maar een rail die volledig weggewerkt wordt tussen de plafondplaten. Hierdoor blend het systeem volledig met het interieur. Op deze manier kunnen ruimtes gescheiden worden met een schuifdeur zonder in te leveren op strakke vormgeving. Zowel de Lite+T Wood als de Lite+T Glass zijn voorzien van het unieke KSC-systeem voor soft close en soft opening. Zo biedt het meest onopvallende schuifdeursysteem van KLEIN® Europe verrassend veel mogelijkheden.

Eenvoud, ook bij de installatie

Het schuifdeursysteem, geschikt voor deurpanelen tot 100 Kg, is extra makkelijk te installeren dankzij de voor gemonteerde loopwagens. Lite+T is getest tot over 100.000 gebruikerscycli en het systeem komt met 5 jaar fabrieksgarantie op zowel het systeem als de loopwagens met geïntegreerde soft close/soft opening systemen.

BestFix is exclusief vertegenwoordiger van KLEIN® Europe en is trots om dit hoogstaande merk te vertegenwoordigen.

Geïnteresseerd in het meest onzichtbare railsysteem op de markt? Bezoek onze totaal vernieuwde website:

Ontdek de plafondsystemen van BestFix

Nu tijdelijk extra voordelig geprijsd met de promotiecode PROMO-T. Liever persoonlijk advies? Kom langs op ons kantoor in Deventer of bel met één van onze specialisten.
BestFix Schuifdeursystemen
Schuifdeursystemen.eu
T +31(0)570 768 737
E info@bestfix.nl
Visbystraat 25
7418 BE Deventer

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie