Argenta Invisidoor 2.0: montagegemak voorop

Met de Argenta invisidoor 2.0 gaat Arlu als specialist in onzichtbare aluminium deurkaders voor draaideuren nog een stap verder. Voortaan zijn de profielen in 2 universele varianten verkrijgbaar, eentje voor binnendraaiende en eentje voor buitendraaiende deuren.

Die profielen – die voortaan ook met raamankers bevestigd kunnen worden – zijn zowel geschikt voor de slot- als de scharnierkant én het bovenprofiel van het deurkader. Een meegeleverde interne hoekverbinding spant zichzelf volledig op zodat je de verstekken eenvoudig en mooi kan laten aansluiten. 

Adaptoren voor slot en scharnieren

In het U-profiel van het deurkader schuif je naar keuze de adaptoren voor Invisible Neo scharnieren én het deurslot op hun plaats. Dankzij die adaptoren is er niet langer sprake van uitgefreesde slot- of scharniergaten, waardoor het profiel nergens aan stevigheid moet inboeten. Bij afwerking met gipskarton of pleister hoef je voortaan dus niet extra te verstevigen ter hoogte van slot en scharnieren. Zo win je zowel tijd bij plaatsing als bij afwerking.

Links of rechts, extra scharnier: alles kan

Opvullen tussen de adaptoren doe je door afdekprofielen in datzelfde U-profiel vast te klikken. De naad die zichtbaar blijft, kan je naar wens nog afkitten en vlak schuren. Zelfs na installatie is het nog steeds mogelijk om de scharnier- en slotkant van een Invisidoor 2.0 binnendeurkader om te wisselen zonder te moeten demonteren. Of een deur links of rechts moet opendraaien, hoef je dus niet op voorhand uit te maken. Ook een extra scharnier of ingebouwde deurdranger voorzien is perfect mogelijk na plaatsing.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie