Troax Power door

Een eenvoudig te installeren automatische schuifdeur

Geef uw Troax-deur een boost!

Deze innovatieve motoroplossing kan schuifdeuren in verschillende industrieën automatiseren. Het is een add-on product voor schuifdeuren met een bovenrail. Het heeft een slim design en is bijgevolg heel eenvoudig te installeren. De motor is geschikt om zowel op bestaande als nieuwe schuifdeuren te monteren.

Deuren upgraden en automatiseren

De nieuwe motoroplossing is geschikt voor enkele (en eventueel dubbele) schuifdeuren en is compatibel met Troax-deuren in beide segmenten Machine Guarding en Warehouse Partitioning.

In het kort; het is een efficiënte elektromotor met een transformator die zich automatisch aanpast aan lokale voltages. Snelheden en instellingen kunnen worden aangepast voor kleine, middelgrote en grote deuren. 

Gemakkelijk te bedienen

Open en sluit de deur handmatig met knoppen of een signaal van PLC of bedien de deur vanaf een heftruck met behulp van een sensor of een afstandsbediening.

Certificaten

De motor is CE-gemarkeerd en TÜV-gecertificeerd. Begrijpbare documentatie voor eenvoudige CE-markering van de schuifdeur op locatie is inbegrepen, beschikbaar in meerdere talen. Het complete add-on pakket bevat een elektrische aandrijving, een tandheugel, evenals alle benodigde bevestigingsmiddelen. De bekabeling zit er niet bij.

Lees meer over dit product>

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie