Douchegoot nieuwe stijl

Grote tegels zijn niet meer weg te denken uit de doucheruimte. Uitdaging hierbij is een juist ontwerp van de afwatering. Niet alleen vanuit esthetisch oogpunt, maar ook technisch moet de gekozen oplossing passen bij de toegepaste tegel en het mogelijke vloerafschot in de badkamer. Met name bij een groter formaat tegels of natuursteen is een douchegoot de ultieme oplossing. Hierbij hoeft het geadviseerde afschot van 2% slechts in één richting gemaakt te worden. 

Puur en slank ontwerp

Traditionele douchegoten hebben een rooster gecombineerd met een goot met V-bodem waarin het water wordt opgevangen en afgevoerd. In deze goot kan vuil achterblijven en aanhechten. Bij de nieuwe ACO ShowerDrain S+ zit het afschot juist in de bovenkant van het douchegootprofiel. Het water stroomt over het oppervlak naar een smal sleufje met daaronder enkel een compact puthuis. Dit elegante minimalistische design en chique uitstraling zorgen voor de finishing touch in iedere badkamer! Slim te installeren De ShowerDrain S+ zorgt voor een optimale wellness-ervaring bij de eindgebruiker maar haalt ook veel ergernis weg bij de installateur en biedt vele inbouwvoordelen.

Eindeloos mooi

Een vieze doucheafvoer vormt een smet op iedere badkamer. Het reinigen van de ShowerDrain S+ gaat eenvoudig en snel. Even een zachte doek over het roosterprofiel en hij glimt weer! Als je merkt dat het douchewater minder snel wegloopt is het puthuis goed bereikbaar. Verwijder hiervoor het rooster zonder gereedschap met de slimme “tip&flip” functie. Het haarzeefje voorkomt dat lange haren in de leidingen komen en verstoppingen in het leidingwerk veroorzaken. De kwalitatief hoogwaardige ShowerDrain S+ is uitgevoerd in elektrolytisch gepolijst RVS. Dit materiaal voorkomt vuilaanhechting en het ontstaan van kalkvlekken op het rooster.

Duurzaam matzwart door PVD behandeling 

PVD is een chemische behandeling onder druk, waarmee het mogelijk is om metalen voorwerpen, zoals de ShowerDrain S+, te voorzien van een kleur. Het materiaal wordt hierdoor duurzamer, sterker en krasbestendiger dan met een poedercoating. Met een PVD bewerking hoef je niet bang te zijn dat je schoonmaakmiddel de kleur van de goot zal aantasten. ACO kan het ShowerDrain S+ douchegootprofiel leveren in de kleur matzwart.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie