Walraven: Prefabricage

Het werken met bevestigings- en brandwerende systemen wordt steeds complexer door continue technologische ontwikkelingen en wijzigende bouwvoorschriften. Het komt hierbij dan wel eens voor dat u bij de voorbereiding of uitvoering van een project een uitdaging tegenkomt waar u hulp bij wenst. Walraven heeft een team van technisch adviseurs met ruime ervaring dat u kunt helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor uw technische vraagstukken.

De voordelen van Walraven Prefabricage

Zo kan het wellicht goed zijn om te kiezen voor prefabricage. Deze manier van ontwikkelen heeft vele voordelen, zoals bijvoorbeeld tijd- en kostenbesparend. Een ander groot voordeel is dat het installatieproces versneld wordt. Door het gehele proces van ontwikkeling tot levering in eigen handen te hebben, is Walraven namelijk in staat exact te leveren wat past bij de specifieke vraag.

Met ruime ervaring is Walraven uw partner voor het ontwikkelen, fabriceren en aanleveren van geprefabriceerde bouwsteenachtige oplossingen. De specialisten van Walraven staan voor u klaar: of het nu gaat om een betrouwbaar en accuraat advies, oplossingen voor specifieke bevestigingsvraagstukken of een just-in-time bezorging op locatie! 

Voor een implementatie in het BIM model zijn veel Walraven-producten tevens beschikbaar. Meedenken, ervaring, kennis en service zijn redenen om Walraven te kiezen als partner in bevestigingen bij prefab en bouwsteenachtige vraagstukken. Samen wordt de beste oplossing gevonden voor uw project.

Het hele proces onder één dak

Walraven levert naast prefabricage onder andere een compleet assortiment aan bevestigingsmaterialen, sanitaire oplossingen en brandwerende systemen. Dit maakt dat het hele proces onder één dak kan gebeuren: van gemeenschappelijke projectdefinitie en ontwikkeling tot tooling, productie en kwaliteitsborging. Ook de logistiek en service wordt vanuit Walraven geregeld.

Kwaliteit staat daarbij altijd voorop en veel van de producten voldoen aan specifieke kwaliteitskeurmerken die voor bepaalde toepassingen vereist zijn. De producten worden doorlopend getest op onder andere veilige belasting. Het meten gebeurt in zowel de eigen meetkamer, als bij officieel erkende keuringsinstanties. Dit vormt een extra garantie dat Walraven-producten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

Meer informatie?

Meer informatie over de projectondersteuning kunt u alvast bekijken op www.walraven.com

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie