WallDesign

Creëer zelf een betonlook-wand met WallDesign

Kant-en-klare afwerkpasta voor de mooiste betonlook-wand

Met de trend van industriële vormgeving in interieurs is de populariteit van betonlook-wanden enorm toegenomen. Goed nieuws voor de stukadoor, tegelzetter en handige doe-hetzelver: met WallDesign creëer je eenvoudig een moderne, stijlvolle wand. Het is een prettig verwerkbare, kant-en-klare pasta, waarmee je bovendien je eigen ‘touch’ in de betonlook kunt aanbrengen. 

Gebruiksvriendelijk 

Een authentieke betonlook en een gebruiksvriendelijke verwerking vormden de uitgangspunten voor WallDesign. Dat wil zeggen: geen poederproduct dat je nauwkeurig in de juiste verhouding moet mengen tot een klontvrije massa, maar een kant-en-klare, prettig smeerbare afwerkpasta, die je - na doorroeren - zo uit de emmer op de wand aanbrengt. Voor de meesten een fluitje van een cent. 

Hoogwaardige uitstraling 

WallDesign geeft een hoogwaardige uitstraling door het opbouwen van verschillende lagen over elkaar. Naast 307 WallDesign heb je nodig: handschoenen, een spatel, troffel, spaan, schuurmachine, fijn schuurpapier, een doek en desgewenst de 308 WallDesign Finish om de wand fraai mee af te werken. Zelf hoef je alleen wat fantasie en creativiteit mee te nemen, om met speelse slagen, kleur- en dieptenuances op de betonlook-wand aan te brengen. 

Voordelen van WallDesign zijn: 
  • Fraaie, authentieke en moderne betonlook-wand 
  • Bijzonder gebruiksvriendelijk, uniek eindresultaat 
  • Kant-en-klare afwerkpasta in een handzame emmerverpakking 
  • Zuinig in gebruik, eenvoudig te corrigeren 
  • Ook geschikt voor badkamers, behalve als douchewand
  • Verkrijgbaar in 4 stijlvolle trendkleuren grijs
  • Aantrekkelijk geprijsd 
Klik hier voor meer productinformatie over de WallDesign.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie