Troax: Buitengewoon, ook buiten!

Ook voor openluchttoepassingen!

Als bouwprofessional kent u het wel; de vraag om bescherming aan te bieden voor kostbare goederen, of om bepaalde zones af te schermen. U denkt uiteraard aan ons Troax-hekwerk, maar hoe zit dat voor buitentoepassingen? Goed nieuws; ook daar kunt u op ons rekenen. 

Ons uitgebreide gamma is immers niet alleen beschikbaar in gepoedercoate-, maar ook in thermisch verzinkte uitvoering, waardoor wij samen met u op zoek kunnen gaan naar de perfecte oplossing voor uw buitentoepassing. 

Van fietsenberging tot gasbox

De vraag van de klant kan zeer divers zijn. Zo kan er een mazouttank af te schermen zijn, kunnen er gasboxen gevraagd worden, opslagplaatsen, fietsenbergingen, enzoverder… Voor al deze hoofdbrekers bieden we u pasklare oplossingen. Uw Troax-accountmanager begeleidt u graag. 

Bent u meer een doe-het-zelver? Wilt u vooraf al een concreet idee van de mogelijkheden? Wij bezorgen u zowel een 2D- als 3D-tekening. Hierdoor krijgt u meteen een idee van hoe uw opstelling eruit zal gaan zien. U kunt zelf aan de slag met de meegeleverde montagehandleidingen. Uiteraard staan wij klaar indien u toch met vragen zou zitten. 

Oude liefde roest niet!

Al meer dan 60 jaar rekent u als architect, bouwpromotor of aannemer op de kennis en knowhow van Troax om mensen en goederen te beschermen. U kent ons hekwerk, het is netjes en degelijk, en het biedt de ultieme bescherming tegen vandalisme en diefstal. U kent onze service en u weet dat we met de glimlach klaar staan om al uw vragen te beantwoorden. Regen of zonneschijn – binnen of buiten; wij laten u niet in de steek.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie