Storax akoestische roosters

Om een comfortabele woon, werk of leefomgeving te creëren kan spuiventilatie een oplossing bieden. In bepaalde situaties is dit zelfs vereist. Dit kan een uitdaging zijn wanneer de maximale geluidsbelasting wordt overschreden. In dit geval kan er worden gekozen voor een Storax geluidswerend rooster. Zo kan een de ruimte op natuurlijke wijze worden geventileerd terwijl geluidshinder voor de gebruikers en de directe omgeving wordt beperkt.

De voordelen van Storax akoestische roosters
  • Dempingswaarde van 6 tot 17 dB
  • Blind bevestigd en een strak design
  • Eenvoudig te monteren
  • Zeer goede waterwerendheid (klasse A)
  • Maatwerkoplossingen mogelijk
Een akoestisch rooster: hoge demping en uitstekende waterwerendheid

Geluidswerende roosters zijn zeer geschikt in situaties waar hoge geluidsdemping en uitstekende waterwerendheid vereist zijn. Dit zorgt ervoor dat een akoestisch rooster in vrijwel iedere ruimte probleemloos toegepast kunnen worden.

Stem de geluiddempende ventilatieroosters af op het gevelbeeld

De akoestische ventilatieroosters zijn vervaardigd uit geëxtrudeerde aluminium profielen en voorzien van een niet brandbare akoestische vulling. Het rooster is blind bevestigd en kent een strak design. Dit maakt deze akoestische roosters dé oplossing voor geveltoepassingen waarbij de roosters onderdeel zijn van het gevelbeeld, zoals bijvoorbeeld in de appartementenbouw.

De aluminium geluiddempende ventilatieroosters zijn in vrijwel iedere afwerking leverbaar. Spuiventilatie in combinatie met geluiddempende roosters komen veel voor bij appartementencomplexen op locaties waar veel verkeer of een spoorlijn in de nabijheid aanwezig is. Door akoestische roosters toe te passen op deze locaties kunnen bewoners ondanks het geopende raam toch genieten van een goede nachtrust.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met de productmanager. Download hier de brochure.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie