OxyGreen Light: de standaard in vraaggestuurd ventileren

Ambitie om elke ééngezinswoning uit te rusten met een energiezuinig centraal VST3 ventilatiesysteem? Dan is OxyGreen Light de aangewezen unit.

Dankzij externe CO2- en vochtsensoren (die tegelijk ook over een bedieningsknop beschikken om te kiezen tussen vraag gestuurde ventilatie, nachtstand of boost) is de OxyGreen Light bovendien eenvoudig, modulair en op maat van ieders noden uit te breiden tot een compleet vraag gestuurd ventilatiesysteem dat de binnenluchtkwaliteit in de hele woning op peil houdt en je klant ook toelaat om extra te besparen op energie. Die extra sensoren communiceren draadloos met de ventilatie-unit. Zo zal het toestel enkel meer gaan ventileren zodra de binnenluchtkwaliteit in huis te wensen over laat. Is de binnenluchtkwaliteit terug op peil, dan schakelt het ventilatiesysteem automatisch naar z’n basisventilatieniveau terug. Het OxyGreen Light systeem wordt steeds geplaatst in combinatie met een natuurlijke toevoer.

De snelle en gemakkelijke montage en de eenvoudige koppeling van extra sensoren staat voor jou als installateur garant voor een vlotte en correct functionerende installatie. Dat de ventilatie-unit de meest compacte in zijn soort op de markt is, is dan weer een extra voordeel bij renovatie, maar maakt het toestel ook universeel toepasbaar voor montage in de wand, plafond of vloer.

« Nieuws overzicht