Praktische oplossingen voor het na-isoleren van hellende daken

Voor het na-isoleren van hellende daken biedt IsoBouw meerdere innovatieve isolatiesystemen. De productkeuze is afhankelijk van de bestaande dakconstructie en de gewenste dakbedekking. IsoBouw gaat daarbij nog veel verder dan alleen het leveren van deze  isolatiesystemen. Ieder project wordt door IsoBouw individueel benaderd. Dit betekent dat zij samen met u kijken naar uw project specifieke uitdagingen en wensen. 

Met deze integrale aanpak zoekt IsoBouw vervolgens de best passende oplossingen. Het doel: Een optimale afwikkeling van uw renovatieproject waarbij u wordt ontzorgd.  

Veel voorkomende uitdagingen

Ieder renovatieproject is anders. Hoe is de bestaande situatie en welke doelen moeten er worden bereikt? Wilt u van binnen isoleren of van buiten? Is het een bestaand dak met dakbeschot, of niet? Is de constructie doorgezakt? Met welke regelgeving heeft u te maken en hoe kunt u hieraan voldoen? Hoe voorkomt u overlast voor de bewoners en hoe voorkomt u logistieke problemen? Hoe kunt u de beste milieuprestaties behalen? Vragen die voor u waarschijnlijk herkenbaar zijn en waarbij IsoBouw u kan helpen.  

Veranderende eisen

Veranderende regelgeving en focuspunten leiden tot andere bouwmethodes en materiaalkeuzes. Zo neemt de toepassing van PV-systemen en groendaken toe en dicteert de flora en faunawet dat integraal naar opvangmogelijkheden voor vogels wordt gekeken. 

Ook opdrachtgevers stellen hogere eisen, bijvoorbeeld als het gaat om de impact van de materialen op het milieu en de esthetica van het dak. Denk bij het laatste bijvoorbeeld aan meer lichtinval, een mooie overgang van het dak met de buren en de realisatie van overstekken. 

Integrale oplossingen

Voor al deze uitdagingen en veranderende eisen kan IsoBouw u een integrale oplossing bieden. Of het nu een veilige toepassing van PV of een bouwfysisch correcte toepassing van groendaken is, IsoBouw ondersteunt u met passende isolatieconcepten. Dit geldt ook voor de overige genoemde - en veel andere eisen. Heeft u een uitdagend renovatieproject dat geïsoleerd moet worden? Neem dan contact op met IsoBouw.

« Nieuws overzicht