Totaaloplossingen voor de woningbouw

Bouwprojecten worden steeds complexer en veronderstellen specialistische inbreng vanuit een toenemend aantal disciplines. Dat geldt zeker voor de woningbouw. Vakwerk en productkwaliteit alleen zijn niet langer voldoende om een project tot een succes te maken. Men wenst ontzorging en gemak. Beheersing van bouwproces en bouwkosten is cruciaal. De bouw dient rekening te houden met functionele en esthetische eisen van zowel opdrachtgevers als bewoners. Men wil zekerheid dat op alle fronten wordt voldaan aan geldende regels en normen, ook met betrekking tot duurzaamheid en belasting van het milieu. Kortom, er wordt méér verwacht van de samenwerkende partijen. En dat is precies wat Berkvens biedt. Toegang tot morgen.

Berkvens is specialist op het gebied van binnendeuren, kozijnen en schuifdeursystemen. Toonaangevend in de woningbouw, met een zeer uitgebreid assortiment producten van topkwaliteit, afgestemd op dit specifieke marktsegment. Afgestemd ook op een diversiteit aan projecten, die allemaal hun eigen oplossingen vragen. Berkvens biedt die oplossingen, in de vorm van deuren, kozijnen en hang- en sluitwerk. Inclusief montage en een reeks innovatieve serviceconcepten die bijdragen aan een optimale beheersing van het bouwproces. Op maat ontwikkeld en ingevuld voor woningbouwverenigingen, architecten en adviseurs, aannemers, opdrachtgevers en distributeurs.

Meegaand in de bouwstroom

Van de aannemer wordt een kwalitatief product verwacht voor een concurrerende prijs waarbij het gehele bouwproces soepel verloopt, zonder belemmeringen. Berkvens biedt een totaaloplossing die zich naadloos voegt in de bouwstroom. Die zonder oponthoud, maar wel met de noodzakelijke flexibiliteit, aansluit bij de disciplines die de montage van deuren en kozijnen voorafgaan en volgen. Daarom zijn we bij voorkeur al in een vroege fase bij het bouwproces betrokken. Daar waar nog inefficiency te elimineren valt en wellicht snellere, betere of meer voordelige alternatieven zijn aan te dragen.  

Alle zorg uit handen

We zorgen voor een uitgekiende aanvoer van producten, just in time, in containers die beladen zijn in volgorde van de af te bouwen woningen. We zorgen voor snelle montage, zonder rommel, zonder overlast. En zorgen voor afvoer van oude materialen en verpakkingen, voor slimme serviceconcepten die bestellen vergemakkelijkt bij klantkeuzebegeleiding, bij administratieve verwerking en financiële beheersing van meer- en minderwerk. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie