Kijk op woningbouw

De  stijgende grondprijzen plus de partijen die leges, belastingen enzovoort ontvangen plus alle adviseurs die nodig zijn in de voorbereiding van het bouwen van een woning … maken dat bouwen duurder geworden is.  Daarnaast zijn de grondstoffen en de bouwmaterialen fors duurder geworden.

Blijft over dat we als ontwerpers en leveranciers ons nog meer moeten focussen op efficiëntie, het beperken van faalkosten en het kiezen van de juiste bouwmethode.

Olbecon kan u daarbij helpen. Voor de traditionele bouw leveren we de diverse typen systeemvloeren vanuit één platform. Wij denken mee in het ontwerp en kunnen waar nodig adviezen geven voor een meer efficiëntere oplossing. Wij verzorgen de engineering en de hele logistiek.

Olcas kan u helpen als u wilt bouwen met een betoncasco. Wij maken het ontwerp en bij opdracht een 3D model waarin alle elementen opgenomen zijn. Ook hierin zoeken we naar de meest efficiënte oplossing. Door het ontwerp in zijn geheel te bezien kunnen er besparingsslagen gemaakt worden.

Vooral voor enkele woningen kan het een heel gepuzzel zijn maar daar is kennis onze voorsprong. Juist door samenwerken met onze partners ontstaat het beste resultaat. Een voorbeeld: door balkons achteraf aan de constructie te hangen is het niet nodig om voor de verdieping een breedplaatvloer toe te passen.

Dat levert een fors voordeel op. Of een vloer die aan twee zijden uitkraagt. Ook een wand die als ligger wordt gedimensioneerd is een veel gebruikte oplossing.

We hebben een eigen woningconcept ontwikkeld, de Bloqz. We hebben hier alle aspecten van pref bouwen in toegepast. Dit resulteert in een duurzame, comfortabele, betaalbare woning. We nodigen u graag uit om geïnspireerd te worden door een afspraak te maken in Lochem.

Voor het algemeen geldt, een goed advies is de basis van een goed ontwerp en een efficiënt bouwproces. We staan klaar voor de hele keten, van handelaar in bouwmaterialen tot en met de constructeur

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie