Milieubewust koelen én verwarmen met JAGA LT-radiatoren

Deze Strada Hybrid is een innovatie op de welbekende Strada van Jaga. Naast LOW-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen op lage watertemperaturen, heeft deze nieuwste radiator óók het vermogen om een ruimte extreem snel te koelen. Dat komt omdat de Strada Hybrid beschikt over veruit het snelst reagerende afgiftesysteem op de markt.

Koelen én verwarmen  

Met de Strada Hybrid haal je een totale klimaatoplossing in huis. Om het bij een lage watertemperatuur nog behaaglijk warm te hebben, zijn normaliter grotere radiatoren noodzakelijk. Strada Hybrid radiatoren bevatten het gloednieuwe DBH-systeem. DB staat voor Dynamic Boost, dat ervoor zorgt dat de compacte radiatoren op lage watertemperaturen snel en veel warmte afgeven. De H van Hybrid staat voor de dubbele werking, zowel bij koelen als verwarmen levert Strada Hybrid de hoogste afgifte.

Snelst reagerend afgiftesysteem

Schijnt de zon plots binnen? Staat de oven of de vaatwasser aan? Hectisch gezinsleven of onregelmatige werktijden? Je woning is een dynamisch gegeven met steeds wisselende temperatuursomstandigheden en comforteisen. Een snel reagerende radiator zoals Strada Hybrid anticipeert hierop en regelt nauwkeurig de temperatuur in alle omstandigheden. Het reactievermogen is meer dan ooit bepalend voor een minimaal energieverbruik én voor optimaal comfort.

Futureproof

Nog niet klaar voor een warmtepompinstallatie? Strada Hybrid radiatoren laten ook HR-ketels op hun laagste watertemperatuur werken en dus op het hoogste rendement. Je bespaart op de energierekening vanaf dag één en de installatie is helemaal klaar voor een toekomst zonder CV-ketel en CO2-uitstoot. Je kunt te allen tijde omschakelen naar een emissievrije installatie met een warmtepomp en dit zonder iets te hoeven wijzigen aan de radiatoren, de warmtedistributie of de leidingen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie