Durf uitzonderlijk te zijn

Met Rockpanel Chameleon

Kameleons zingen niet zoals vogels, roepen niet zoals kikkers en gebruiken ook al geen woorden om zichzelf uit te drukken. Toch beschikken ze over een krachtig communicatiemiddel: hun vermogen om van kleur te veranderen.   

Waarom opgaan in het geheel als je ook kunt uitblinken? In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, veranderen kameleons meestal niet van kleur of patroon om zich te camoufleren. Ze gebruiken hun kleurverandering voornamelijk voor intraspecifieke communicatie en als reactie op veranderende weersomstandigheden. Ze gebruiken kleur en kleurverandering op specifieke lichaamsgebieden als ‘reclameborden’ voor verschillende soorten communicatie.

Durf uit te blinken

Kameleons gaan niet op in hun omgeving. Ze blinken uit en tonen hun innerlijke wereld aan het publiek door middel van hun eigen kleurrijke taal. Bij het creëren van gebouwen heb je de mogelijkheid om te communiceren met kleurrijke statements. Met Rockpanel Chameleon kun je een gebouw laten interacteren met de wereld.  

Net als echte kameleons krijgen ook Rockpanel Chameleon gevelpanelen hun vermogen om van kleur te veranderen dankzij een speciale kristaleffectlaag in hun coating. De Rockpanel Chameleon panelen zien er niet alleen schitterend uit maar zijn ook nog eens duurzaam, brandveilig, kleurvast en makkelijk om mee te werken. Of je nu gaat voor een complete gevel bekleed met Rockpanel Chameleon, of liever kiest voor visueel interessante details: je zult altijd de aandacht weten te trekken.   

Vraag je gratis Rockpanel Chameleon box aan! 

Ben je een architect of aannemer en ben je benieuwd hoe Rockpanel Chameleon bij jouw project zou passen? Onze unieke samplebox biedt een complete beleving, met een brochure vol inspirerende projecten en een sample in de kleur Red-Gold-Purple met een matte glansgraad. Klik hier voor je gratis Rockpanel Chameleon box... 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie