Fascinerend anders

Rockpanel Chameleon voor een blijvende indruk

De aandacht van het publiek trekken. Daar gaat het om bij Rockpanel Chameleon. Een gevel met kameleon-effect ziet er nooit hetzelfde uit, maar is altijd opvallend en inspirerend. Bekijk de kleur van de gevel eens vanuit een andere hoek. De kleur is nooit dezelfde, hoe lang je ook kijkt naar het gebouw. Afhankelijk van het perspectief en het zonlicht verandert het oppervlak van de Rockpanel Chameleon gevelpanelen. Van scholen tot bedrijfsgebouwen en van woningen tot recreatiecomplexen, deze magische gevels springen er altijd uit en zijn echte blikvangers.

Een duurzame keuze 

Rockpanel gevelbekleding wordt gemaakt van steenwol. Naast basalt, een onuitputbaar natuurlijk vulkanisch gesteente dat zeer brandveilig is, bevat het ook gerecyclede steenwol en gerecycled materiaal uit andere industrieën - materiaal dat anders op de vuilstort zou belanden. Bovendien zijn de gevelpanelen robuust en hebben ze een lange levensduur. En omdat ze daarna kunnen worden gerecycled tot nieuwe steenwolproducten van dezelfde hoge kwaliteit, is Rockpanel gevelbekleding een zeer duurzame keuze.

Makkelijk om mee te werken 

De producten combineren de voordelen van steen met de verwerkbaarheid van hout. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te zagen met standaardgereedschap. De montage is in een handomdraai gebeurd, met een reeks zichtbare, semi-zichtbare en zelfs onzichtbare bevestigingsmogelijkheden.

Langdurige schoonheid 

Rockpanel is klaar om de elementen te trotseren. De panelen zijn kleurvast, UV-bestendig en vereisen vrijwel geen onderhoud. Omdat ze ook ongevoelig zijn voor vocht, kun je onder bepaalde omstandigheden zeer smalle voegen toepassen.

Rockpanel Chameleon biedt je geweldige mogelijkheden om al jouw ontwerpdromen waar te maken. Klik hier voor onze gratis brochure met meer informatie!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie