Vind jouw perfecte match met Rockpanel Chameleon

Vier designs, drie glansgraden

Waarom opgaan in het geheel als je er ook uit kunt springen? Kameleons blinken uit en tonen hun innerlijke wereld aan het publiek door middel van hun eigen kleurrijke taal. Bij het creëren van gebouwen heb je de mogelijkheid om te communiceren met kleurrijke statements. Met Rockpanel Chameleon kun je een gebouw laten interacteren met de wereld.  

Voor welke look ga jij?

Net als echte kameleons krijgen ook Rockpanel Chameleon gevelpanelen hun vermogen om van kleur te veranderen dankzij een speciale kristaleffectlaag in hun coating. Het is de kleur onder deze laag die bepaalt welk kleurenpalet de vier verschillende Chameleon varianten hebben. Bovendien zijn alle Rockpanel Chameleon platen voorzien van een transparante ProtectPlus-laag, waardoor ze zelfreinigend zijn en zelfs graffiti kan worden verwijderd.   

De Rockpanel Chameleon serie bestaat uit vier kleurvarianten. Op zoek naar meer designmogelijkheden? Wij bieden drie glansgraden aan: mat, semi-glans en hoogglans. Elk van deze twaalf variaties geeft een gebouw zijn eigen onderscheidende uitstraling. Of je nu gaat voor een complete gevel bekleed met Rockpanel Chameleon, of liever kiest voor visueel interessante details: je zult altijd de aandacht weten te trekken.  

Verander jouw gevel naar Rockpanel Chameleon 

Durf uitzonderlijk te zijn! De volgende stap naar een magische gevel is om het kameleon-effect zelf uit te proberen met onze gevelconfigurator en van elk gebouw een echte blikvanger te maken! Probeer onze Chameleon designs uit en visualiseer jouw volgende project!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie