Troax deuren en poorten met passend deurbeslag. Het sluitstuk van uw hekwerk

Om maar meteen met de deur in huis te vallen; zonder poorten beschermt u - zelfs met ons hekwerk - niets. De kostbare goederen van uw klant zijn enkel veilig achter een poort die perfect is afgestemd op uw project. De behoeften en omstandigheden kunnen zeer divers zijn. Daarom bieden wij u, behalve het beste hekwerk, ook een ruime keuze aan deuren en passend hang- en sluitwerk aan. 

Ruim assortiment aan sloten en oplossingen voor sluitwerk

Naast de enkele en dubbele draaideur, en de enkele en dubbele schuifdeur, kan je ook opteren voor een dubbele schuifdeur met een dubbele rail, een carrierdeur of een lineaire deur… We rusten deze eventueel uit met een espagnoletsluiting, een deurdranger… Voor elke situatie is er een geschikte oplossing in ons uitgebreide gamma.

Nu volgt het kiezen van het perfecte slot. Uiteraard kan je de keuze laten vallen op een oldschool cilinderslot. Soms zijn deze klassiekers ideaal, bijvoorbeeld voor een ruimte om vuilnis te stallen. Heb je meer beveiliging nodig? Overweeg dan een elektrisch tegenslot of een magnetisch slot met schakelaar of een van onze andere oplossingen. Er zijn mogelijkheden om uw eigen badgelezer te integreren, enzoverder. We begeleiden u met graagte bij deze keuze.

Safety doesn’t happen by accident. Wijs inbrekers de deur

Troax blijft uw partner in het beschermen van goederen. Als professional laat u niets aan het toeval over. U werkt met ons samen omdat we als enige hekwerkfabrikant het Politiekeurmerk Veilig Wonen kunnen voorleggen dat aantoont dat ons hekwerk voldoet aan weerstandsklasse 2, volgens de NEN 5096 (*). Wees dus gerust; welke beveiliging uw eigendom ook nodig heeft - van eenvoudige bergruimte tot Fort Knox - bij ons klopt u aan de juiste deur. 

*specifieke omstandigheden van het behalen van het keurmerk op te vragen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie