Onderzoek ‘Swipe naar groen’ daagt bouwketen uit

De marktscan ‘Swipe naar groen’ daagt architecten, aannemers, ontwikkelaars en andere bouwpartners uit na te denken over toekomstbestendig bouwen. Op swipenaargroen.nl kunnen zij zichzelf benchmarken en vergelijken met andere professionals. Het initiatief komt van Wienerberger, toonaangevend in duurzame bouwoplossingen en graag met de markt meedenkend over de kansen en uitdagingen die de toekomst ons stelt.
 
Met ‘Swipe naar groen’ wil Wienerberger de markt aan het denken zetten en samen in gesprek gaan over de oplossingen en toepassingen van morgen. Door per vraag naar groen te swipen (of niet) kan men zijn eigen route naar een duurzame toekomst ontdekken. Vragen gaan bijvoorbeeld over hoe je denkt over de levensduur van een project, hoe je duurzaamheid beoordeelt en wat je esthetisch belangrijk vindt. Deelnemers ontvangen de eigen resultaten en de benchmark na afloop van de marktscan. Bovendien gaat Wienerberger het gesprek aan met de doelgroep tijdens inspirerende kennissessies. Kijk op swipenaargroen.nl voor meer informatie.

Dialoog een rode draad

Als markt en maatschappij zijn we onderweg naar een duurzame, circulaire bouw, maar er zijn heel veel wegen om er te komen, zegt marketing director Wienerberger Tanja Bongers. “Wienerberger zet al geruime tijd in op een forse bijdrage aan de circulaire economie en werkt aan oplossingen om de milieuprestatie van de producten te verbeteren. Dialoog met onze partners en de markt is daarbij altijd een rode draad. Wij hopen dat ‘Swipe naar groen’ niet alleen het nadenken over onze toekomst, maar ook het gesprek erover stimuleert.”

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie