Bij JAZO Zevenaar streven we naar een volledig duurzame bedrijfsvoering

Het goed afschermen van een technische ruimte is heel belangrijk, want alleen dán kan de techniek goed zijn werk doen. Bij JAZO begrijpen wij dat. Daarom garanderen wij met onze producten een stabiele technische omgeving. Duurzaamheid en circulariteit staan hierbij voorop, waardoor je profiteert van een lange levensduur van onze producten.

Beperken van milieubelasting

Wij streven naar een volledig duurzame bedrijfsvoering. Zo wordt rekening gehouden met milieu, duurzaamheid, energiebesparing en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zo veel als mogelijk past JAZO onderhoudsvriendelijke recyclebare materialen toe voor het beperken van milieubelasting en kosten.

MVO is een kwestie van doen

Van bedrijven en organisaties wordt verwacht dat ze maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dit betekent dat je het milieu zo min mogelijk belast, de talenten van medewerkers benut en bijdraagt aan de stabiliteit van de samenleving. MVO betekent voor JAZO dat wij, bij het streven naar winst, rekening houden met het effect van onze activiteiten op mens en milieu. Hoe? Dat leggen we je uit!

Het MVO-beleid is gebaseerd op de pijlers People, Planet en Profit. Want mensen en onze leefomgeving vormen het uitgangspunt voor alles wat we doen.

People

JAZO is een echt familiebedrijf. We geloven in de kracht van mensen. Door middel van ons PRET-gedragsbeleid ondersteunen we sociale innovatie en creëren we een veilige, gezonde en respectvolle werkomgeving. We investeren in persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van onze mensen.

Planet

Dat we zuinig moeten zijn op onze aarde is een boodschap die erg duidelijk is. Wij beperken onze voetafdruk op de wereld met verschillende toepassingen:

  • Opwekken van energie met eigen zonnepanelen
  • Elektrische ovens
  • Elektrisch wagenpark
  • Bussen met een milieuklasse 6
  • Ledverlichting in de productiehallen

JAZO is gecertificeerd met ISO 9001 en ISO14001. En ons kantoor heeft een energielabel A+++.

Je leest het al, bij JAZO denken we echt aan onze leefomgeving en aan onze mensen. Dit voeren we op veel vlakken door, waarbij geen enkele kans onbenut wordt gelaten. Kunnen we verbeteren of ons nog bewuster inzetten en onze verantwoording nemen op dit gebied, dan doen we dit. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie