Een energiezuinig huis met Niko Home Control

Huisautomatisering is zoveel meer dan je klanten extra comfort en veiligheid geven. Met Niko Home Control hoeven ze geen moeite meer te doen om energie te besparen. Ze hebben dag en nacht zicht op hoeveel energie ze verbruiken en zelf opwekken. Met verschillende energiebesparende functies haal je gemakkelijk je energieverbruik naar beneden:

  • optimaal verbruik van eigen zonne-energie
  • beheer het verbruik van elk toestel in huis
  • alles uit met één druk op de knop
  • slim ventileren en verwarmen
  • gemakkelijke koppeling met verschillende HVAC systemen van o.a. Mitsubishi Electric, Vaillant, Nibe, Daikin en Danfoss. 
Bespaar energie: monitor je verbruik en verhoog je zelfconsumptie

Inzicht krijgen in je verbruik is erg belangrijk om te kunnen besparen op energie. Met de huisautomatisering Niko Home Control kan je op verschillende manieren energie besparen en je verbruik slim beheren. Deze intuïtieve technologie doet wat het belooft. Complete controle over de functies in je woning, zoals verwarming, ventilatie, verlichting en rolluiken? Check. Je energieverbruik optimaliseren door te monitoren hoeveel elektriciteit je produceert en verbruikt? Check. Indien je zelf elektriciteit opwekt door middel van zonnepanelen, kan je je energieverbruik beter afstemmen op je productie. En bijvoorbeeld je huishoudapparaten laten werken wanneer de zon schijnt. Zo verhoog je je zelfconsumptie.

Wist je dat je zo’n 5 à 15% kan besparen door je energieverbruik nauwgezet op te volgen? Meten is weten! Volg je verbruik van elektriciteit, gas en water op via het scherm van je installatie of via de handige Niko Home app op je smartphone.

Meer weten?

Met ruim 100 jaar ervaring, waarvan meer dan 25 jaar in huisautomatisering, is Niko een partner waarop je kan vertrouwen. Met Niko Home Control haal je dan ook echte Belgische expertise in huis.

Heb je interesse in de slimme oplossingen van Niko? Vind een verkooppunt of ontdek de oplossingen van Niko zelf in de showroom in Vaassen. Samen maken we van jouw huis een smart home!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie