Haal de zon in huis, slim met daglicht!

Wist je dat natuurlijk daglicht niet alleen zorgt voor een prettige leef- en werkomgeving, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid en kostenbesparing op je energierekening? Door het gebruik van Megalux®-lichtkoepels kun je bestaande ruimtes opwaarderen naar lichte en duurzame leef- en werkruimtes. Zo kun je energie en kosten besparen en tegelijkertijd je woon- of werkomgeving verbeteren.

Topkwaliteit gegarandeerd

Van Deudekom Plastics produceert al 50 jaar daglichtsystemen. Onze Megalux® -lichtkoepels zijn dan ook geheel Made in Holland. Daarom kunnen wij ook onze oer degelijke Hollandse topkwaliteit garanderen. Alle Megalux®-lichtkoepels voldoen aan strenge Europese industrienormen en worden ontwikkeld, geproduceerd en geleverd volgens ISO-9001. Bovendien zijn Megalux®-lichtkoepels terug te vinden in de nationale milieudatabase, waarin wordt aangegeven hoe milieuvriendelijk een lichtkoepel eigenlijk is.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

Van Deudekom Plastics staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door sociale en rechtvaardige afspraken te maken, duurzaam in te kopen en oog te hebben voor energie- en kostenbesparing, kan je met een gerust hart kiezen voor duurzaamheid en bijdragen aan een betere wereld.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw ruimte? Neem dan contact op met Van Deudekom Plastics en ontdek hoe je slim omgaat met daglicht of kijk op Megalux®-lichtkoepels. Want naast dat daglicht zorgt voor een prettige leef- en werkomgeving, is het ook een bron van warmte. En dankzij de nieuwste technieken gaan daglichtproducten en isolatie hand in hand. Kortom, ga je voor duurzaam? Dan ga je voor daglicht!

Haal de zon in huis en ontdek de voordelen van natuurlijk daglicht met Megalux®-lichtkoepels van Van Deudekom Plastics. Creëer meerwaarde, geniet van oer degelijke Hollandse topkwaliteit en draag bij aan een betere wereld.

« Nieuws overzicht