Renovatie & Transformatie trefpunt voor pro’s in upgrading van bestaande bebouwing

De vakbeurs Renovatie & Transformatie vindt plaats van 23 tot en met 25 mei in de Brabanthallen in Den Bosch. En biedt haar bezoekers een compleet overzicht van de praktische oplossingen voor vraagstukken in renovatie- en transformatietrajecten.  

Thematisch staat onder meer transformatie centraal. Vooral omdat in Nederland bijna 10% van de kantoren en winkelpanden leegstaat, waarvan een dermate flink gedeelte dermate geschikt is om tot woningen te herbouwen, dat zo maar liefst 15% van de benodigde 1 miljoen woningen gerealiseerd kan worden.

Verduurzaming rode draad 

Op de beursvloer is verduurzaming de rode draad. Renoveren en transformeren zijn daarvan niet los te zien. Dit geldt ook voor de gelijktijdige vakbeurzen MONUMENT en HOUTBOUW, over onderhoud en verduurzaming van monumenten en de toepassing van hout in de bouw.

In het kennisprogramma staan verder centraal de rol van VvE’s bij renovatie, ventilatie, biobased renoveren en, uiteraard, energiebesparing. In het praktijktheater delen exposanten hun kennis aan de hand van cases uit de praktijk.

Veel innovatie op de beursvloer

De totale beursvloer telt om en nabij 200 exposanten en partners. Zij tonen oplossingen voor vrijwel alle vraagstukken die zich voordoen bij verbetering en herbestemming van bestaand vastgoed. Om zo hun product of merk te promoten en nieuwe en bestaande relaties te ontmoeten.

Bezoeken of deelnemen als exposant

Renovatie & Transformatie is gratis toegankelijk voor professionals. Deelnemen als exposant is ook nog mogelijk, want er zijn nog enkele standlocaties beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met organisator 54events.

« Nieuws overzicht