RAUTITAN – The most wanted

Een robuust no-nonsense leidingsysteem gericht op jou en jouw klanten

Ervaar het gevoel van echte liefde. Met RAUTITAN maak jij de keuze voor het leven. Een robuust no-nonsense leidingsysteem met lange levensduur en oog voor hygiëne dat de norm ver vooruit is. Die zekerheid wil jij toch ook voor jezelf en jouw klanten? Maak je geliefd met RAUTITAN.

De perfecte fitting 

De schuifhulsverbindingstechniek bevat geen O-ring. Dit betekent minder kans op lekkage. En mocht de fitting vallen en vuil worden? Even afvegen en deze kun je gewoon weer betrouwbaar inzetten. Dus geen verbinding die door vuil (zoals zand en stof) kwetsbaar wordt voor een eventuele lekkage. Bovendien zorgt de naadloze overgang tussen buis en fitting voor een kiemvrije verbinding wat bacteriegroei voorkomt. 

Dit systeem kan tegen een stootje

Materialen op een bouwplaats moeten tegen een flinke stoot kunnen. Ook als er een keer iets onverhoopt op valt of wordt geraakt. Met RAUTITAN kies je voor de robuuste PE-Xa stabil buis die zo sterk is dat je er zonder problemen op kunt staan en lopen. 

Dicht is dicht

Dankzij de schuifhulsverbindingstechniek heb je een permanent dichte verbinding en dat zonder ontbramen en kalibreren. Je profiteert bovendien van een slimme lekdetectie. Door een eenvoudige visuele controle zie je gelijk of de verbinding permanent dicht is, nog voor de druktest. Een extra check op spuitend water of fluittonen is niet meer nodig. 


Hygiënisch en stil

Door het opwijden van de buis creëer je een minimale vernauwing bij de verbinding. Dankzij deze naadloze (kiemvrije) overgang, de gladde buiswand en een constante snelheid die zo gecreëerd wordt, vermijd je vuilophoping en toenemende aanslag die juist een voedingsbodem zijn voor bacteriën in je leidingsysteem. 

Van generatie op generatie

Ga je voor RAUTITAN dan kies je voor een systeem dat meer dan aan de minimale productvereisten voldoet. Door de stevige wanddikte van de PE-Xa buis, die door en door  vernet is, bezit het ruime marges waarmee ze langduriger bestand zijn tegen hoge druk en temperatuur. RAUTITAN gaat generaties lang mee.

Jij wilt toch ook echte liefde ervaren?

www.rehau.nl/rautitan 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie