Ultratop Terrazzo gietvloeren in nog meer kleuren beschikbaar

Terrazzo of Terrazzo alla Venetiana is een vloerafwerking die zijn oorsprong vindt in de 15e eeuw en is nog steeds erg populair

In de recente geschiedenis heeft Terrazzo geprofiteerd van verschillende technologische ontwikkelingen en geavanceerde technieken. In de afgelopen jaren heeft Terrazzo weer de aandacht gekregen die het verdient en draagt het bij aan de huidige trend in vloeren. De mogelijkheden in design zijn eindeloos en een terrazzo vloer is compleet naar wens te personaliseren, passend bij elk interieur.

Ultratop gietvloer van Mapei

Cementgebonden terrazzo vloeren van Mapei worden gemaakt met de cementeuze Ultratop gietvloer als basis. Ultratop cementgebonden gietvloeren zijn te onderscheiden in betonlook vloeren, met een natuurlijk of gepolijst effect. En decoratieve Terrazzo gietvloeren, die te maken zijn in veel verschillende stijlen en varianten. Ultratop Terrazzo is de ideale oplossing voor de meest ambitieuze nieuwbouw- en renovatieprojecten. Ultratop gietvloeren zijn uiterst slijtvast, waardoor een terrazzo vloer met Ultratop enorm duurzaam is. Daarbij heeft een Ultratop Terrazzo vloer, dankzij haar cementgebonden component, een mineraal en organisch karakter. Ultratop Terrazzo bestaat uit een primer met kwartszand en een cementgebonden gietvloer gevuld met toeslagmateriaal naar keuze.

Nieuwe kleurmogelijkheden voor Ultratop

Naast de bestaande kleurmogelijkheden van Ultratop is het ook mogelijk om deze te laten mixen.  Mix lichtgrijs met extra wit voor een nog lichtere kleur grijs, en dat is slecht één van de mogelijkheden. Zo heb je nog meer keuze voor de basis van je terrazzo vloer en worden de mogelijkheden voor Ultratop Terrazzo nog groter.

Meer weten over de decoratieve gietvloeren van Mapei? Lees dan verder op onze website

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie