Schuifpui Miniline

Design in minimalisme

Minimalisme troef

Dat is de filosofie achter de Miniline schuifpui van Aliplast Aluminium Systems. Door de volledige inbouw van de kaders in vloer, wand en plafond zijn alleen de verticale stijlen van 20 mm zichtbaar. Hierdoor is het systeem volledig drempelloos. Het reguleert de ontwatering met een schuin aflopend sokkelprofiel dat kan worden aangesloten op een drainagegoot aan de buitenzijde van het schuifraam. 

Openschuivende hoek

Ook dat is mogelijk met de Miniline. De open hoek oplossing geeft een ruimtelijke verbinding tussen binnen en buiten. Een ononderbroken uitzicht om van te genieten. Zeker bij grote puien. En dat kan! De Miniline is verkrijgbaar tot een hoogte van 4 meter en met een vleugelgewicht van 500 kg. Verfijnd en sterk tegelijk dus. 

25 jaar kleurgarantie

Van de Miniline zie je enkel de supersmalle verticale stijl, maar bij deze esthetische eyecatcher is ook de kleur van groot belang. Er is keuze uit honderden kleuren waar Aliplast 15 jaar kleurgarantie op geeft. Maar ze gaan nog verder, op 50 ‘Time Colors’ kleuren geven zij een unieke 25 jaar lakgarantie. De kleur van je aluminium puien blijft dus behouden ook indien je aan zee woont en de zoute, zanderige wind tegen je ramen krijgt. 

Duurzaam all the way

Bij Aliplast is duurzaamheid van enorm groot belang. Aluminium is een duurzaam product omdat het een lange levensduur heeft. Bovendien is het materiaal volledig recycleerbaar en kan het dus volledig hergebruikt worden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Aliplast gebruikt voornamelijk gerecycleerde aluminium billets voor architecturale systemen. Dit aluminium is ‘Green Metal’. Het heeft een positieve impact op het milieu.

Wil je meer weten over dit gloednieuwe aluminium systeem of één van onze andere raam- of deursystemen, stuur dan een mail naar marketing@aliplast.com

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie