Norton introduceert nieuw Norton Trunking Systeem (NTS)

Norton introduceert het NTS trunking systeem. Hét duurzame en flexibele lichtlijn concept dat invulling geeft aan alle eisen die men aan een lichtlijn stelt: uitstekende lichttechnische specificaties, maximale flexibiliteit, montagegemak én de beste TCO (Total Cost of Ownership). Het NTS is ontworpen rond de laatste LED technologie, met een minimum aantal componenten en een zeer ruime keuze aan lensoptieken. 

Een andere kijk op licht

Waar voorheen de lichtlijn ingedeeld werd op basis van de lengte van een TL-buis (1,5 meter), kijken we nu naar de gewenste lichtstroom om tot een optimaal resultaat te komen. 

De kracht van het NTS ligt in de combinatie van flexibiliteit en een eenvoudig, overzichtelijk systeem met configuraties voor vrijwel elke toepassing: van logistiek en industrie tot retail.

Dankzij een veel flexibelere en efficiënte verdeling van de lichtbronnen met de nieuwste lenstechnologie ontstaat altijd een perfecte oplossing. Meer lichtopbrengst, maximaal rendement (tot 205 lm/W), minder componenten, snellere montage én prijstechnisch zeer interessant. 

Altijd een passend lichtbeeld

Bij het NTS wordt gebruik gemaakt van een verder geoptimaliseerde lenstechnologie voor nog betere verlichting van de werkplek. Hierdoor realiseert u een optimum in comfort en benodigde hoeveelheid licht én kan een lichtbeeld en -niveau worden ingesteld dat voldoet aan de normen en wettelijke eisen.

Met de bouwstenen is elke gewenste configuratie te maken. Dit levert zowel in aanschaf, montage als gebruik vele voordelen op. 

Duurzaam op elk gebied 

Ieder onderdeel van het NTS is te hergebruiken en te recyclen en is bovendien te vervangen of te repareren. Daarnaast heeft het NTS een minimum aan componenten en bespaart u tot wel 80% aan energie! Kortom, een circulaire, duurzame oplossing, van grondstof tot verpakking. 

Deze flexibele, efficiënte en duurzame lichtlijn is dus de perfecte keuze voor ieder lichtlijnproject!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie