Haal daglicht naar binnen met respect voor het monument

Daglicht in historische of monumentale gebouwen

Het binnenbrengen van daglicht in historische gebouwen kan een uitdaging zijn, maar onze daglichtoplossingen bieden de perfecte oplossing voor het brengen van meer natuurlijk licht in uw monumentale pand. Onze daglichtbuizen en overloopbare platdakramen zijn ontworpen om discreet en onopvallend te zijn, waardoor de architectonische integriteit van het gebouw behouden blijft, terwijl u kunt profiteren van de vele voordelen van daglicht. Een aantal voorbeeld projecten is bij ons online te vinden.

Powerdaylight Daglichtbuizen

Onze daglichtbuizen zijn ook eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor dit een kosteneffectieve oplossing is om uw afhankelijkheid van kunstmatige verlichting te verminderen en energiekosten te verlagen. Met onze daglichtoplossingen kunt u de schoonheid en functionaliteit van uw historische pand verbeteren en tegelijkertijd de milieueffecten verminderen. Bij het plaatsen van daglichtbuizen wordt gekeken naar het daktype en de dakbedekking van het monument. Door een grondige analyse van de constructie en aandacht voor isolatie, afwatering, aansluiting en waterdichtheid is een daglichtbuis overal toepasbaar.

Platdakraam beloopbaar

Een beloopbaar daklicht is een uitstekende manier om extra licht toe te voegen aan uw woning of bedrijfspand. Dit type daklicht is speciaal ontworpen om beloopbaar te zijn, wat betekent dat u er veilig op kunt lopen zonder dat het breekt of beschadigt.

Waarde verhogend

Naast de vele voordelen van daglicht, kan het integreren van onze daglichtsystemen ook de waarde van uw monument verhogen. Door de algehele sfeer en esthetische aantrekkingskracht van uw gebouw te verbeteren, kunt u bijvoorbeeld meer bezoekers aantrekken en de omzet verhogen of nieuwe kopers vinden voor het historische pand.

Gratis toegang vakbeurs Renovatie& transformatie

Dit jaar staan wij weer op de vakbeurs Renovatie & Transformatie op 23, 24 en 25 mei in Den Bosch. Kom jij onze stand bezoeken? Ons standnummer: 1.A088. Voorregistratie is op onze website mogelijk.

Of u nu op zoek bent naar het verbeteren van de schoonheid van uw historische gebouw, de energie-efficiëntie wilt verbeteren of meer bezoekers wilt aantrekken, onze daglichtoplossingen zijn de perfecte keuze.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie