Verlichtingstechnologie voor Smart Homes

Ledlampen en -armaturen van LEDVANCE SMART+-wifiproducten zijn vanaf nu compatibel met het Busch-free@home®-systeem

Slimme verlichting was een paar jaar geleden nog een gadget voor trendsetters, maar is nu steeds vaker de standaard in moderne leefomgevingen. Hoe handig zou het zijn om slimme verlichting te combineren met het Smart Home-systeem? Dat kan, want de LEDVANCE SMART+-wifiproducten zijn vanaf nu namelijk compatibel met Busch-free@home®. Zo is het mogelijk om de slimme producten van LEDVANCE eenvoudig te bedienen via de wandschakelaars en bedieningspanelen van Busch-Jaeger. Waar LEDVANCE één van de grootste leveranciers ter wereld is van slimme verlichting, is Busch-Jaeger marktleider in elektrische installatietechniek en gebouwautomatisering. De samenwerking is dan ook vanzelfsprekend.

Eenvoudige integratie in Busch-free@home®

De integratie in Busch-free@home® is eenvoudig. De SMART+-wifi-lampen en -armaturen worden via de LEDVANCE-app met de eigen router verbonden. Vervolgens kunnen ze via het myBUSCH-JAEGER-portaal worden geïntegreerd in het Busch-free@home®-systeem. Er zijn dus geen extra gateways nodig.

De slimme lichtbesturing maakt het mogelijk om bijvoorbeeld heel precies accentverlichting in te stellen, sfeervolle verlichting te creëren of te zorgen voor extra veiligheid. Zo is automatische schakeling mogelijk: een ingebouwde bewegingsmelder zorgt ervoor dat het licht aangaat bij beweging. Of denk aan een party-scène met precies de gewenste verlichting en muziek, een geprogrammeerde rolluikstand en de deur die automatisch opengaat. Ook is het eenvoudig om sfeer- en vloerlampen te bedienen via een lichtschakelaar of paneel – ook als ze verplaatst worden. Bovendien kunnen alle licht- en woonfuncties worden bediend met de Busch-free@home APP next.

Verkrijgbaar via de elektrogroothandel

Het grote voordeel voor de installateur: de LEDVANCE SMART+-wifiproducten zijn net als Busch-free@home® verkrijgbaar bij de elektrogroothandel. Dit betekent dat zij de armaturen en lampen direct in het plan van het Smart Home-systeem kunnen meenemen. Het via wifi bedienbare LEDVANCE-assortiment bestaat uit 66 ledlampen en meer dan 150 led-armaturen voor binnen en buiten, die in bestaande verlichting kunnen worden gemonteerd. Daarnaast zijn er ledstrips en tussenstekers verkrijgbaar. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie